انواع ویزای امریکا

وقت فوری سفارت آمریکا با آژانس هواپیمایی ملاصدرا-وقت فوری انگلیس در تهران-وقت سفارت کانادا-ویزای کانادا

انواع ویزاهای غیرمهاجرتی ایالات متحده
کلیات
ویزای غیرمهاجرتی مخصوص افرادی است که مایل هستند به‌طور موقت به منظور گردش

گری، کسب و کار، اشتغال موقت، مطالعه یا درمان پزشکی به ایالات متحده بروند. لطفاً برای مشاهده اطلاعات کامل در مورد اطلاعات سفر و ویزای ایالات متحده، به نشانی زیر مراجعه کنید: اینجا را کلیک کنید
لطفاً از قبل برنامه‌ریزی کنید. اکیداً توصیه می‌شود صبر کنید تا مسافران ویزای معتبری را دریافت کنند، سپس بلیت هواپیما خریداری کنید. در زمان مصاحبه درخواست ویزا به ارائه بلیت نیازی نیست.
تمام مسافران باید مطلع باشند که داشتن ویزا ورود به ایالات متحده را تضمین نمی‌کند. ممکن است وزارت امنیت داخلی (DHS) اجازه ورود ندهد و همچنین ممکن است مدت زمان مجاز جهت حضور در ایالات متحده را محدود نماید. اطلاعات دقیق‌تر در مورد ورود به ایالات متحده را می‌توان در نشانی زیر یافت: کلیک کنید
انواع ویزاهای بازدیدکننده
(B) بازدیدکننده: کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی
ویزای بازدید‌کننده یک ویزای غیرمهاجرتی برای افرادی است که تمایل دارند به‌طور موقت وارد ایالات متحده شوند تا به انجام کسب و کار (B1)، از جمله حضور در جلسات یا کنفرانس‌های حرفه‌ای؛ تفریح، از جمله گذراندن تعطیلات یا سر زدن به خانواده یا درمان پزشکی (B2)، یا ترکیبی از هر دو (B1/B2) به مدت حداکثر شش ماه بپردازند.
(C) ترانزیت در ایالات متحده
افرادی که بین دو کشور خارجی سفر می‌کنند که الزاماً برای این سفر ناچار هستند از ایالات متحده عبور نمایند.
• یکی از افراد خدمه که به‌عنوان مسافر به ایالات متحده سفر می‌کند تا به یک کشتی یا هواپیما ملحق شود به ویزای ترانزیت نیاز دارد. لطفاً به اطلاعات مربوط به ویزای خدمه مراجعه کنید.
• مسافری که از یک بندر خارجی با کشتی تفریحی یا کشتی دیگری حرکت می‌کند که مقصدش جایی غیر از ایالات متحده است و کشتی در طول سفر در ایالات متحده لنگر می‌اندازد به ویزای ترانزیت یا نوع دیگری از ویزای غیرمهاجرتی نیاز دارد.
انواع ویزاهای تحصیلی

(F/M) دانشجوی دانشگاهی یا زبان / دانشجوی شغلی یا غیردانشگاهی
به‌طور کلی هر یک متقاضیان ویزا که قصد آنها از آمدن به ایالات متحده شرکت در یک دوره آموزشی مورد تأیید است به ویزای دانشجویی نیاز دارند.
دانشجو پس از قبولی در مؤسسه آموزشی در ایالات متحده که قصد شرکت در آن را دارد در سیستم اطلاعات دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVIS) ثبت‌نام می‌کند. دستورالعمل پرداخت هزینه I-901 در سیستم SEVIS و امضاهای مربوطه توسط مؤسسه آموزشی ایالات متحده ارائه می‌شود. مؤسسه آموزشی، نام و نام خانوادگی متقاضی اصلی را به همراه نام هر یک از اعضای خانواده که قصد سفر همراه با متقاضی اصلی را دارند به منظور تهیه فرم(های) I-20 در سیستم SEVIS وارد می‌کند. هر یک از اعضای خانواده باید فرم I-20 خود را دریافت کند. اگر اعضای خانواده به همراه متقاضی اصلی درخواست نمی‌دهند، ارائه یک کپی از نسخه I-20 صادر شده توسط مؤسسه آموزشی دارنده ویزای اصلی الزامی است. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده (ICE) و برنامه دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVP) مراجعه کنید.
دانشجویان در حال ادامه تحصیل می‌توانند در هر زمان درخواست ویزای جدید بدهند، به شرطی که وضعیت دانشجو بودن را حفظ کرده و سوابق SEVIS آنها وجود داشته باشد. دانشجویان در حال ادامه تحصیل همچنین می‌توانند در هر زمان قبل از شروع کلاس‌های خود وارد ایالات متحده شوند.
(J) بازدید‌کننده تبادل اطلاعات
ویزای بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (J-1) عبارت است از ویزای غیرمهاجرتی برای افراد مورد تأیید جهت شرکت در برنامه‌های تبادل اطلاعاتی که در ایالات متحده رخ می‌دهد. به وب‌سایت ویزای برنامه بازدید‌کننده تبادل اطلاعات J-1 وزارت امور خارجه به نشانی ویزایJ مراجعه کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد الزامات و مقررات برنامه و موارد دیگر کسب نمایید.
مسافرت‌کننده پس از قبولی در مؤسسه آموزشی در ایالات متحده که قصد شرکت در آن را دارد در سیستم اطلاعات دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVIS) ثبت‌نام می‌کند. اکثر بازدید‌کنندگان تبادل اطلاعات J-1 موظف به پرداخت هزینه SEVIS I-901 هستند. (در صورتی که برنامه بازدید‌کننده تبادل اطلاعات J-1 اجازه دهد که همسر و یا فرزندان فرد نیز وی را همراهی کنند، اعضای خانواده نیازی به پرداخت این هزینه‌ها ندارند.) حامی مالی برنامه فرم DS-2019 را در اختیار بازدید‌کننده تبادل اطلاعات قرار می‌دهد تا آن را در مصاحبه ویزا ارائه نماید. اگر برنامه مذکور حضور همسر و فرزندان را نیز مجاز بداند، به هر یک از اعضای خانواده نیز فرم DS-2019 داده می‌شود تا درخواست ویزای J-2 نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد SEVIS و هزینه SEVIS I-901 به وب‌سایت اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده (ICE) و برنامه دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVP) مراجعه کنید.
انواع ویزاهای کاری
(D) اعضای خدمه
ویزای اعضای خدمه (D) یک ویزای غیر‌مهاجرتی برای افرادی است که بر روی عرشه (مثل کشتی تفریحی یا کشتی ماهیگیری) یا خطوط هوایی بین‌المللی در ایالات متحده کار می‌کنند؛ این افراد برای انجام فعالیت‌ها و خدمات طبیعتاً باید استخدام شده باشند.
مثال‌هایی از سفر‌هایی که به ویزای اعضای خدمه (D) نیاز دارد:
• خلبان یا خدمه پرواز یک هواپیمای مسافری
• کاپیتان، مهندس یا کارگر عرشه در یک کشتی
• نجات غریق، آشپز، خدمتکار، آرایشگر یا سایر کارکنان خدمات کشتی تفریحی
• کارآموزان روی عرشه کشتی آموزشی
اگر متقاضی مسافری است که هدف وی از سفر رفتن به کشتی‌ای است که در آن کار می‌کند، باید ویزای تزانزیت (C1) را نیز داشته باشد و باید نامه‌ای از کارفرمای خود یا نماینده کارفرما ارائه نماید که تأیید می‌کند انجام ترانزیت الزامی است. بخش کنسولی به‌طور معمول همزمان ویزای C1/D را صادر می‌کند، البته به شرطی که جدول متقابل مربوط به کشوری که متقاضی تبعه آن است، این اجازه را بدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر جداول متقابل کشورها را در نشانی روبرو مشاهده کنید:  کلیک کنید
لطفاً توجه داشته باشید: خدمه کشتی یا هواپیما که هم درخواست ویزای B1/B2 و هم ویزای C1/D دارند باید یک فرم درخواست ویزای DS-160 آنلاین را تکمیل، هزینه یک درخواست ویزا (MRV) را پرداخت و برای یک ملاقات ویزای C1/D برنامه‌ریزی کنند.
(I) رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران
متقاضیان برای اینکه واجد شرایط ویزای رسانه‌ای (I) باشند باید نشان دهند که صلاحیت لازم برای ویزای رسانه‌ای را دارا می‌باشند. ویزای رسانه‌ای مربوط به “نمایندگان رسانه‌های خارجی” از جمله اعضای مطبوعات، رادیو، صنایع فیلم یا چاپ که فعالیت آنها برای عملکرد رسانه‌های خارجی ضروری است، مانند خبرنگاران، تیم فیلمبرداری، سردبیران و افرادی در مشاغل مشابه است که به منظور انجام حرفه خود به ایالات متحده مسافرت می‌‌نمایند. متقاضی باید مشغول به فعالیت‌هایی قابل قبول برای یک سازمان رسانه‌ای باشد که دفتر اصلی آن در یک کشور خارجی قرار دارد. برای اینکه فرد واجد شرایط ویزای رسانه‌ای باشد، فعالیت‌های مذکور باید به ارائه اطلاعات مربوط بوده و به‌طور کلی به روند جمع‌آوری اخبار یا گزارش در مورد حوادث واقعی جاری مرتبط باشد. معمولاً گزارشگری رویدادهای ورزشی برای صدور ویزای رسانه‌ای قابل قبول است. مثال‌های دیگر عبارتند از فعالیت‌های رسانه‌ای زیر (اما به اینها محدود نمی‌شود):
• کارکنان اصلی رسانه‌های خارجی که به فیلم‌برداری یک رویداد خبری یا مستند می‌پردازند.
• اعضای رسانه که درگیر تولید و توزیع فیلم هستند تنها در صورتی واجد شرایط ویزای رسانه هستند که موضوع مورد فیلم‌برداری جهت انتشار اطلاعات یا اخبار مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، منبع اصلی تأمین بودجه و توزیع محصول باید در خارج از ایالات متحده صورت بگیرد.
• روزنامه‌نگاران دارای قرارداد: اشخاصی که دارای گواهی صادر شده توسط یک سازمان روزنامه‌نگاری حرفه‌ای باشند، در صورتی که بر اساس قراردادی فعالیت می‌کنند که طبق آن قرار است محصول آن در خارج از کشور و با استفاده از یک رسانه اطلاعاتی یا فرهنگی و جهت انتشار اطلاعات و اخباری مورد استفاده قرار گیرد که در درجه اول برای سرگرمی‌های تجاری یا تبلیغات در نظر گرفته نشده است.
• کارکنان شرکت‌های تولید‌کننده مستقل در صورتی که کارکنان مذکور دارای گواهی صادر شده توسط یک انجمن روزنامه‌نگاری حرفه‌ای باشند.
• روزنامه‌نگاران خارجی که برای دفتر یا شعبه وابسته به یک شبکه، روزنامه و رسانه دیگر ایالات متحده در خارج از کشور کار می‌کنند، به شرطی که روزنامه‌نگار به این دلیل به ایالات متحده سفر کند که رویدادهای ایالات متحده را صرفاً برای مخاطبان خارجی گزارش نماید.
• نمایندگان تأیید شده هیئت‌های بازدید‌کننده، که تمام یا بخشی از آنها تحت کنترل، فعالیت یا دریافت کننده یارانه از یک دولت خارجی بوده و عمدتاً به انتشار اطلاعات بازدید‌کننده واقعی در مورد آن کشور می‌پردازند.
(E1/E2) مبادله‌گر پیمان یا سرمایه‌گذار پیمان
ویزای مبادله‌گر پیمان (E1) یا سرمایه‌گذار پیمان (E2) برای تبعه کشوری است که با ایالات متحده پیمان بازرگانی و ناوبری داشته و قصد وی از آمدن به ایالات متحده انجام تجارت قابل توجه از جمله مبادله خدمات یا تکنولوژی بین ایالات متحده و کشور مورد پیمان، یا توسعه و هدایت فعالیت‌های شرکتی است که فرد مذکور در آن سرمایه‌گذاری کرده است، یا در حال طی کردن روند سرمایه‌گذاری سرمایه‌ای قابل توجه است. فهرست کشورهای مربوطه در نشانی زیر آمده است: کلیک کنید
رده ویزای غیر‌مهاجرتی E1 به اتباع یک کشور دارای پیمان اجازه می‌دهد صرفاً برای انجام تجارت بین‌المللی از طرف خود وارد ایالات متحده شوند.
رده ویزای غیر‌مهاجرتی E2 به اتباع یک کشور دارای پیمان اجازه می‌دهد تا به منظور سرمایه‌گذاری میزان قابل توجهی سرمایه در یک کسب و کار در ایالات متحده وارد ایالات متحده شوند.
برای اطلاعات بیشتر، لطفاً به نشانی زیر مراجعه کنید: کلیک کنید
(E3) متخصص حرفه‌ای استرالیایی
این رده ویزا مربوط به آن دسته از اتباع استرالیا است که به منظور فعالیت موقت در یک شغل تخصصی به ایالات متحده سفر می‌کنند. بند E3 مختص افراد تبعه استرالیا است، اطلاعات دقیق‌تر را می‌توان در نشانی زیر یافت: کلیک کنید
کارگر/استخدام موقت یا کارآموز (H، L، O، P، Q، R)
اگر متقاضی می‌خواهد به‌طور موقت به‌عنوان فردی غیرمهاجر در ایالات متحده به کار بپردازد، بر اساس قوانین مهاجرت ایالات متحده و بر اساس نوع کاری که انجام خواهد داد به ویزای خاصی نیاز دارد. اکثر رده‌های کارگر موقت مستلزم آن است که کارفرمای آینده متقاضی یا نماینده وی درخواست I-129 را ارسال نماید که باید قبل از اینکه متقاضی بتواند درخواست ویزا بدهد توسط خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) تأیید شود. برای اطلاعات بیشتر، لطفاً به نشانی زیر مراجعه کنید: کلیک کنید.
فرد تنها هنگامی می‌تواند برای ویزای کارگر موقت درخواست بدهد که کارفرما در ایالات متحده فرم درخواست I-129 را ارائه کرده و USCIS آن را تأیید کرده باشد. سپس USCIS فرم I-797 را صادر می‌کند که دارای شماره رسید تأییدیه است. وجود شماره رسید به منظور زمان‌بندی قرار مصاحبه از طریق این خدمات ضروری است. نیازی به ارائه نسخه کاغذی فرم I-797 و/یا I-129 نیست.
(H1-B) متقاضیان این ویزا باید دارای دانش نظری و عملی بسیار تخصصی باشند که کسب آن مستلزم گذراندن دوره آموزش عالی خاصی است. این رده همچنین شامل مدل‌های مد و پروژه‌های تحقیق و توسعه دولت به دولت یا پروژه‌های تولید مشترک تحت مدیریت وزارت دفاع است.
(H-1B1) شخص حرفه‌ای موافقت‌نامه تجارت آزاد (FTA) – این رده ویزا براساس موافقت‌نامه تجارت آزاد ایالات متحده- شیلی و موافقت‌نامه تجارت آزاد ایالات متحده- سنگاپور ایجاد شده است. تعریف کارگران موقت H-1B11 عبارت است از اشخاصی که به ارائه خدمات در مشاغل تخصصی و به‌صورت موقت می‌پردازند.
متقاضیان ویزای H-1B1 باید یک پیشنهاد کار از کارفرما در ایالات متحده و درخواست مورد تأیید گواهی شده وزارت کار را ارائه نمایند. نیازی به درخواست کار غیرمهاجران وجود ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای H-1B1، لطفاً به آدرس زیر مراجعه کنید: کلیک کنید .
(H2-A) کارگران فصلی کشاورزی ویزای H2-A به کارفرمایان ایالات متحده اجازه می‌دهد اتباع خارجی را برای مشاغل موقت کشاورزی که کارگران ایالات متحده برای انجام آنها در دسترس نیستند، به ایالات متحده بیاورند
(H2-B) کارگران غیر‌کشاورزی موقت یا فصلیبرنامه کارگران غیر‌کشاورزی موقت یا فصلی (H2-B) به کارفرمایان ایالات متحده اجازه می‌دهد اتباع خارجی را برای مشاغل موقت غیرکشاورزی به ایالات متحده بیاورند.
(H3) کارآموزان (به غیر از کارآموزان پزشکی یا علمی)این نوع ویزا به این منظور طراحی شده است که به اتباع خارجی اجازه دهد به ایالات متحده آمده و در بسیاری از زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، تجارت، ارتباطات، امور مالی، امور دولتی، حمل و نقل، مشاغل و همچنین حوزه‌های صرفاً صنعتی آموزش ببینند.
(L) انتقال درون شرکتاین ویزا برای متقاضیانی در نظر گرفته شده است که در طی سه سال گذشته به مدت یک سال مداوم در خارج از کشور استخدام شده‌اند و توسط شعبه، شرکت اصلی، وابسته یا اقماری کارفرما در ایالات متحده و در زمینه‌های مدیریتی، اجرایی یا دانش تخصصی استخدام خواهند شد. ویزای L کارفرمای ایالات متحده را قادر می‌سازد مدیر اجرایی خود را از دفاتر خارجی وابسته به دفاتر خود در داخل ایالات متحده منتقل کند. این ویزا همچنین شرکت‌های خارجی که فاقد دفتر وابسته در ایالات متحده هستند را قادر می‌سازد مدیران اجرایی خود را با هدف ایجاد چنین دفتری به ایالات متحده بفرستند.
یک شرکت چند‌ملیتی دارای دفتر در ایالات متحده می‌تواند درخواستی را برای یکی از پرسنل خود ارائه کند یا می‌تواند تأییدیه‌ای موسوم به درخواست عمومی L دریافت کند که بر اساس آن مدیران اجرایی متعددش بتوانند وارد ایالات متحده شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط درخواست عمومی L، به نشانی روبرو مراجعه کنید: کلیک کنید
پس از اینکه درخواست‌کننده تأییدیه عمومی L را دریافت کرد، باید درخواست‌های جداگانه‌ای از طرف هر یک از افرادی که بر اساس وضعیت L متقاضی ورود به ایالات متحده هستند، ارائه کند.
(O) افراد دارای توانایی فوق‌العاده ویزای O برای افراد دارای توانایی‌های فوق‌العاده در زمینه علوم، هنر، آموزش و پرورش، کسب و کار یا ورزش یا کسانی است که دارای سابقه درخشانی در صنعت فیلم یا تلویزیون بوده و در سطح ملی و بین‌المللی به خاطر داشتن چنین دستاوردهایی مشهور هستند. شامل افرادی است که خدمات ضروری را به اشخاص مذکور ارائه می‌دهند.
(P) ورزشکاران، هنرمندان، و هنروران شناخته شده بین‌المللی در مورد ویزای P، متقاضیان ورود به ایالات متحده باید به صورت مجزا یا گروهی قصد انجام موارد زیر را داشته باشند:
• شرکت در رقابت‌های ورزشی خاص به‌عنوان ورزشکار یا به‌عنوان عضو گروه سرگرمی. به عملکرد پایدار و شناخته شده در سطح بین‌المللی نیازمند است.

وقت سفارت امریکا                                         وقت سفارت امریکا دردبی                                            ویزای آمریکا


پیکاپ ویزای آمریکا


• بر اساس برنامه تبادل متقابل بین یک سازمان در ایالات متحده و سازمانی در یک کشور دیگر انجام شود.
• اقدام به انجام، بسط، تفسیر، ارائه، هدایت، یا آموزش اجراهای قومی، سنتی، فرهنگی، موسیقی یا تئاتر نماید.
شامل افرادی است که خدمات ضروری را به اشخاص مذکور ارائه می‌دهند.
(Q) بازدید‌کننده تبادل فرهنگی بین‌المللی این ویزا به منظور ارائه آموزش‌های عملی، اشتغال و سهیم شدن در تاریخ، فرهنگ و آداب و سنن کشور متقاضی در نظر گرفته شده است. ویزای غیرمهاجرتی Q برای برنامه‌های تبادل فرهنگی بین‌المللی تعیین شده توسط خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCISS) در نظر گرفته شده است.
(R) مسئولان امور مذهبی ویزای مسئولان امور مذهبی (R) جهت متقاضیانی در نظر گرفته شده که در پی ورود به ایالات متحده به منظور فعالیت موقت در زمینه ظرفیت‌های مذهبی هستند.
مسئولان امور مذهبی شامل افراد مجاز و مورد تأیید نهادی شناخته شده در زمینه انجام عبادات و سایر وظایف مذهبی است که معمولاً توسط مقامات و روحانیون آن دین انجام می‌گیرد و افرادی که به حرفه یا شغل مذهبی مشغول هستند.
• متقاضی باید عضو فرقه‌ای مذهبی باشد که یک سازمان غیر‌انتفاعی مذهبی واجد شرایط در ایالات متحده داشته باشد
• فرقه مذهبی و سازمان وابسته آن (در صورت وجود) یا از پرداخت مالیات معاف هستند یا واجد شرایط وضعیت معافیت از مالیات می‌باشند
• متقاضی باید حداقل به مدت دو سال متوالی قبل از درخواست ویزای مذهبی، عضو فرقه مورد نظر باشد. متقاضی قصد فعالیت به‌عنوان نماینده آن فرقه را داشته یا می‌خواهد به انجام شغل یا حرفه مذهبی جهت سازمان مذهبی غیر‌انتفاعی (یا سازمان وابسته به آن که معاف از مالیات است) بپردازد
(TD/TN) افراد حرفه‌ای NAFTA
موافقت‌نامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA) روابط اقتصادی و تجاری خاصی بین ایالات متحده، کانادا و مکزیک ایجاد می‌کند. ویزای غیر‌مهاجرتی افراد حرفه‌ای NAFTA یا TN به شهروندان حرفه‌ای NAFTA در کانادا و مکزیک اجازه می‌دهد در ایالات متحده و در فعالیت‌های کسب و کار از پیش تعیین شده برای یک کارفرمای ایالات متحده یا کارفرمای خارجی به کار بپردازند. افرادی که اقامت دائم کانادا و مکزیک را دارند – اما تبعه این کشورها نیستند – واجد شرایط کار به‌عنوان یک فرد حرفه‌ای NAFTA نمی‌باشند. به وابستگان افراد دارنده ویزای TN، ویزای TD اعطا می‌شود.
افراد حرفه‌ای کانادا یا مکزیک می‌توانند بر اساس شرایط زیر در ایالات متحده کار کنند:
• متقاضی شهروند کانادا یا مکزیک باشد
• حرفه وی در فهرست NAFTA قرار داشته باشد
• یک موقعیت کاری در ایالات متحده نیازمند فردی حرفه‌ای NAFTA باشد
• متقاضی مکزیکی یا کانادایی باید به‌طور تمام وقت یا پاره وقت به کار‌های از پیش تعیین شده بپردازد.
• متقاضی کانادایی یا مکزیکی صلاحیت‌های این حرفه را داشته باشد
سایر انواع ویزاهای غیرمهاجرتی
(T) قربانی قاچاق
دارندگان ویزای T قربانیان اشکال شدید قاچاق انسان بوده‌اند. قاچاق انسان شکلی از برده‌داری امروزی است که قاچاقچیان برای انجام آن افراد را با وعده اشتغال و زندگی بهتر فریب می‌دهند. قاچاقچیان اغلب از افراد فقیر و بیکار که قادر به دسترسی به خدمات اجتماعی نیستند، استفاده می‌کنند. وضعیت غیرمهاجرتی T (ویزای T) از قربانیان قاچاق انسان محافظت کرده و به این قربانیان اجازه می‌دهد تا در ایالات متحده باقی بمانند تا به تحقیقات یا پیگرد قانونی قاچاق انسان کمک نمایند.
اعطای وضعیت T به قربانیان قاچاق تنها در ایالات متحده صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: کلیک کنید

. نقش سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایالات متحده تنها بررسی درخواست اعضای خانواده کسانی است که قبلاً در ایالات متحده به آنها وضعیت T اعطا شده است.
(U) قربانی اقدامات جنایی
ویزای U در اختیار قربانیان خارجی واجد شرایط در اثر فعالیت‌های جنایی تعیین شده قرار می‌گیرد که به تحقیقات یا پیگرد قانونی برخی فعالیت‌های جنایی مشخص کمک می‌کنند. افراد مستقیماً درخواست خود را به USCIS ارائه کرده و وضعیت غیرمهاجرتی U توسط USCIS و از طریق درخواست تأیید شده، اعطا می‌گردد. هم متقاضیان اصلی ویزای U و هم متقاضیان وابسته به آنها (که وضعیت U به آنها اعطا شده است) می‌توانند در بخش کنسولی در خارج از کشور درخواست ویزای U نمایند. هدف از ویزای U این است که به قربانیان جرایم خاص اجازه قانونی موقت کار و زندگی در ایالات متحده به مدت
۴ سال داده شود.

وقت فوری سفارت آمریکا         وقت سفارت امریکا در دبی      وقت سفارت امریکا در ارمنستان

This post is also available in: English

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.