مدارک لازم برای ویزای کانادا

ویزای کانادا

لینک دانلود مدارک لازم جهت ویزای کانادا         
                                                                                                                                                                          

 

 درخواست آنلاین ویزای کانادا

یکی از روش ها و به گفته بسیاری، بهترین روش فعلی برای ارائه درخواست ویزای کانادا، روش آنلاین است. در این روش اطلاعات متقاضی در سایت اداره مهاجرت ثبت و یک حساب کاربری برای وی ایجاد می شود. کلیه مدارک متقاضی باید اسکن شوند و در اکانت آنلاین ایشان، آپلود گردند.
هزینه های مرتبط با ویزا ( ۱۰۰ دلار) و انگشت نگاری (۸۵ دلار) باید در همان مرحله و به صورت آنلاین پرداخت گردند. از آن جایی که پس از سابمیت نهایی درخواست، امکان حذف و اضافه مدارک وجود ندارد؛ دقت نمایید که مدارک خود را درست و کامل تحویل نمایید. پس از به اتمام رسیدن این پروسه، نامه انگشت نگاری و برگه تاییدیه ثبت نام به همراه شماره درخواست، برای متقاضی ارسال می شود که به متقاضی اجازه می دهد ظرف مدت سی روز برای انگشت نگاری اقدام نماید.
مراجعه متقاضی به یکی از دفاتر شرکت VFS خواهد بود و نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد. با توجه به دایر نبودن سفارت کانادا در ایران، اعلام شده است که متقاضیان ایرانی باید برای انگشت نگاری به بعضی از شهرها در کشورهای اطراف (آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی) مراجعه نمایند. با این وجود مراجعه متقاضیان به سایر نقاط، خللی در پرونده به وجود نمی آورد.
پس از بررسی پرونده از سوی سفارت، تصمیم گیری نهایی از طریق همین اکانت آنلاین به متقاضی اعلام می شود تا در صورت قبول درخواست، پاسپورت خود را برای صدور ویزا به سفارت ارائه دهد. توجه داشته باشید که معمولا درخواست های آنلاین خیلی زودتر مورد بررسی قرار می گیرند.

 

درخواست حضوری ویزای کانادا

روش قدیمی تر ارائه درخواست ویزای کانادا روش حضوری است. در این روش کلیه مدارک به صورت کاغذی Paper  به سفارت ارائه داده می شوند. نحوه پرداخت هزینه های سفارت در مراکز مختلف متفاوت است، به عنوان مثال در کشور ترکیه باید رسید بانکی واریز وجه را ارائه نمایید و در امارات باید آن را به صورت نقدی پرداخت کنید. مدارک ترجمه شده ارائه شده به سفارت، به شما بازگردانده نخواهد شد. انگشت نگاری نیز هم زمان با تحویل مدارک انجام می گیرد. پس از آن متقاضی یک شماره پیگیری دریافت می کند و باید از طریق وارد کردن آن در سایت شرکت VFS از وضعیت پرونده خود مطلع شود.

 

توجه داشته باشید که در ترکیه باید مبلغ واریزی به گارانتی بانک پرداخت شود و برای این امر فرد پرداخت کننده باید اقامت ترکیه را دارا باشد. سایر کشورها نیز هر کدام قوانین مخصوص به خود را برای پرداخت واریزی اعمال می کنند.

انتخاب یکی از روش های آنلاین و یا حضوری به عهده فرد متقاضی می باشد. اما از آنجائی که گاهی پرونده های کاغذی با تاخیر جوابدهی سفارت روبرو می شوند و یا به دلیل سهل انگاری شرکت VFS پاسخ سفارت دیر به متقاضی اعلام میشود،

 

 

انگشت نگاری ویزای کانادا

پس از ارائه درخواست ویزای کانادا متقاضی باید شخصا به یکی از VAC های شرکت VFS مراجعه کند و انگشت نگاری شود. توجه نمایید که پرونده از زمانی به جریان می افتد که انگشت نگاری انجام شود. در پرونده های آنلاین مهلت انگشت نگاری یک ماه است و درصورت عدم مراجعه متقاضی، پرونده کنسل و در نهایت مردود اعلام میگردد.

در حال حاضر افراد زیر از انگشت نگاری معاف هستند:

  • افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا
  • افراد با پاسپورت کانادا
  • دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  • افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

توجه داشته باشید که برای انجام انگشت نگاری:

  • تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید
  • نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید

 

 

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

 

چند توصیه مهم و کاربردی
متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند

 

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

 

فرم فارسی ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.