مدارک مورد نیاز ویزای امریکا

کلیات

دانلود لیست مدارک مورد نیاز

متقاضیان به منظور آماده شدن جهت مصاحبه بخش کنسولی باید اسناد و مدارک مناسب مربوط به هدف سفر را تهیه نمایند. در زیر فهرست پیشنهادی(سفارتخانه های امریکا) مدارک مربوط به همه انواع ویزای امریکا ارائه شده است. برای دریافت ویزایی که درخواست داده‌اید باید اثبات کنید که الزامات مربوطه را طبق قانون ایالات متحده برآورده می‌سازید. هیچ تضمینی وجود ندارد که ویزا برای شما صادر گردد. تا زمانی که ویزا صادر نشده است برنامه نهایی سفر خود را تنظیم نکرده و بلیت وهتل نخرید.

توجه: ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز باشد. لطفاً دستورالعمل‌های مربوط به نحوه درخواست ویزا که در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری مورد نظر جهت ارائه درخواست ذکر شده است را بررسی نمایید. ممکن است برای اثبات اینکه شخص واجد شرایط ویزا است، به اسناد بیشتری نیاز باشد.

  1. متقاضیان باید اصل تمام مدارک مورد نیاز همراه با ترجمه آنها در روز مصاحبه همراه داشته باشند.

مدارک کلی مورد نیازبرای همه ویزاها

مدارک زیر را برای تمام انواع ویزا مورد نیاز است:

  1. پاسپورت فعلی معتبر برای سفر به آمریکا. پاسپورت باید حداقل به مدت ۶ ماه بعد ازاتمام مدت اقامت پیش بینی شده توسط متقاضی در آمریکا معتبر باشد
  2. پاسپورت های قدیمی حاوی ویزا آمریکا که اخیرا صادرشده ( در صورت داشتن)
  3. صفحه تأییدیه(برگه بارکد) درخواست ویزای غیرمهاجرتی، فرم DS-160.
  4. صفحه تأییدیه(برگه بارکد) و دستورالعمل چاپ شده از وب‌سایت ویزای آمریکا
  5. یک عکس رنگی ۵ سانتی‌متر × ۵ سانتی‌متر (یا ۲ اینچ × ۲ اینچ) که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد. اطلاعات دقیق‌تر در مورد دستورالعمل عکس وزارت امور خارجه در نشانی زیر موجود است کلیک کنید
  6. دیگر افراد خانواده باید یک کپی از سند ازدواج (همسر) بهمراه ترجمه آن و یا کپی شناسنامه (برای فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال) ارائه دهند مگر اینکه به دلیل دیگری وارد ایالات متحده می شوند. لطفا توجه کنید که اسناد اصل ممکن است به شما بازگردانده نشود. بسیاری از انواع ویزا به اسناد اضافه نیاز دارند. لطفا بخش زیر را ببینید.

مدارک اضافی مورد نیاز – بسته به نوع ویزا              

(B) بازدیدکننده توریستی : کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی

  • اگر برای درمان پزشکی سفر می‌کنید، آمادگی ارائه مدارک زیر را داشته باشید:
    • نسخه پزشکی توسط پزشک که ماهیت بیماری و علت درمان مورد نیاز در آمریکا را توضیح می‌دهد.
    • نامه‌ای از یک پزشک یا مرکز درمانی در امریکاه حاکی از درخواست به درمان بیماری تشخیص داده شده شامل اطلاعات مربوط به پیش‌بینی زمان و هزینه‌های درمان (از جمله حق‌الزحمه پزشکان، هزینه‌های بستری شدن و تمام هزینه‌های پزشکی مربوطه).
    • مدرکی که اثبات کند هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های پزشکی و هزینه‌های زندگی بیمار در ایالات متحده پرداخت خواهد شد. این مدرک می‌تواند صورت‌حساب بانکی، سایر اظهارنامه‌های درآمد/پس انداز یا کپی تأیید شده اظهارنامه مالیات بر درآمد مربوط بیمار یا فرد یا سازمانی باشد که هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کند.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • مدارک نشان دهنده که شما قصدترک ایالات متحده پس از اتمام سفرتان دارید؛
  • مدارک نشان دهنده توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.
  • (F) دانشجوی دانشگاهی یا زبان

    • فرم I-20، گواهی واجد شرایط بودن وضعیت دانشجوی غیرمهاجرتی (F-1 یا M-1) برای دانشجویان غیردانشگاهی، زبان و مطالعات شغلی. متقاضی باید فرم ایجاد شده توسط سیستم SEVIS یعنی فرم I-20 را که توسط مؤسسه آموزشی متقاضی به وی ارائه شده است را ارسال کند. متقاضی و مسئولان مؤسسه آموزشی باید فرم I-20 را امضا کنند.
    • رسید هزینه I-901 سیستم اطلاعات ویزای دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVIS). برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چه کسی ملزم است این هزینه را پرداخت کند، لطفاً به بخش SEVP در  این وب‌سایت مراجعه کنید: 

    ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

    به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

    • هدف از سفر شما
    • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان
    • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان
    • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
    • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.
    • وقت فوری سفارت آمریکا

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.